Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Anasayfa Blog 2018 Resmi Tatil Günleri

2018 Resmi Tatil Günleri

Resmi Tatil Günleri

Havaların her gün biraz daha ısındığı, güneşin yüzünü her gün biraz daha fazla gösterdiği şu günler tatilseverler için yeni maceralara yelken açma fırsatıdır.Henüz tatil fırsatları kaçmadan, otobüs biletinizi şimdiden rezerve ederek  yer bulma sıkıntısı çekmeden tatilinizi dilediğiniz gibi geçirmeniz için size yardım etmek istedik. Gelin hep beraber 2018'in tatil günlerine bir göz atalım. Hepinize şimdiden iyi tatiller!

 

Tatil İsteği Çat Kapı Gelirse

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Siz de havaların ısınmasını fırsat bilip, 3 günlük bir kaçamak yapmak isterseniz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tam size göre.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü: İşçi Bayramı 1 Mayıs bu sene salı günü.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene cumartesi günü.

Ramazan Bayramı: Ramazan Bayramı bu sene, 14 Haziran Perşembe günü Arefe ile başlayıp, 17 Haziran Pazar günü bayramın 3.günü ile sona eriyor. İzin alabilmeniz durumunda Arefe Günü ve bayramın 3 günü ile toplamda 4 günlük bir tatil yapabilir, İstanbul'un nadir trafiksiz vakitinin tadını çıkarabilirsiniz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl Pazar günüdür.

Hayaliniz Sıcak Bir Yaz Günü Yola Çıkmak İse

Kurban Bayramı: Uzaklara gitmek, yeni rotalar keşfetmek, derinlemesine dinlenmek. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için en uygun zaman Kurban Bayramı tatili. Kurban Bayramı bu yıl 9 gün sürecek. 20 Ağustos Pazartesi Arefe ile başlayan Kurban Bayramı, 24 Ağustos Cuma günü sona eriyor. Haftasonlarını da eklediğimiz zaman bize tamı tamına 9 günlük bir tatil çıkıyor. Size önerimiz bu tatili en güzel ve en uygun şekilde değerlendirmek için şimdiden rezervasyonlarınızı yapın.

30 Ağustos Zafer Bayramı: Zafer Bayramı'mız bu sene perşembe günü. "Cuma gününü de ekleyip bir yerlere mi gitsek?" sorunuzu duyar gibiyiz. Yanıtı ise patronunuzda saklı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı: En önemli bayramlarımızdan Cumhuriyet Bayramı pazartesi günü. Sizleri tıpkı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi 3 günlük bir tatil bekliyor.

Resmi Tatil Günleri
Erken rezervasyon için tatil günlerine göz atın. | © VadimVasenin - depositphotos.com

Tarih: 3.4.2018
Tarayıcınız güncel değil!

Bu web sitesini doğru şekilde görüntülemek için tarayıcınızı güncelleyin. Şimdi tarayıcımı güncelle

×