Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Anasayfa Blog Bir Sonraki Durak: Sevgililer Günü!

Bir Sonraki Durak: Sevgililer Günü!

sevgililer günü seyhahat rotaları

Bizler de sizinle aynı fikirdeyiz: Sevginin tek bir günü olmaz. Fakat kabul edelim ki, Şubat ayından bahsedilince aklımıza ilk önce 14 Şubat Sevgililer Günü geliyor. Tüm dünya tarafından özel bir gün olarak kabul edilen Sevgililer Günü'nü seyahat ederek geçirmek sizce de harika olmaz mı? Cevabınız evet ise, yazımızı okumaya devam edin.

Kalpli yastıklar, kocaman peluş oyuncaklar, parfüm-saat setleri.. 14 Şubat Sevgililer Günü'nün alışılagelmiş hediye fikirleri. Peki bu Sevgililer Günü'nü seyahat ederek geçirmeye ne derseniz? Belki favori şehrinize, belki de daha önce hiç gitmediğiniz çok uzak bir yere? Şimdi sizlerle bu Sevgililer Günü'nde sizde güzel anılar bırakabileceğine inandığımız şehir önerilerimizi paylaşıyoruz. Sevgiyle Kalın!

 

NEVŞEHİR-KAPADOKYA

Kapadokya
Kapadokya | © Violin - depositphotos.com

Her mevsim ayrı bir güzel olan Kapadokya, coğrafyası ile bizleri büyüleyen şehirlerin en başında geliyor. Hele o balonların gökyüzü ile harika uyumu yok mu! Kapadokya hem romantik anlar yaşamak hem de kültür seyahati yapmak için en ideal yerlerden biri. Eğer siz de aynı fikirde iseniz; Nevşehir için otobüs bileti bulmaya başlayabilirsiniz.

BOLU-ABANT

Bolu-Abant
Abant, Bolu | © czgur - depositphotos.com

Kış mevsiminde beyaza bürünen, huzur ve sessizliğin tadına varabileceğiniz Abant bir başka önerimiz. Siz de bu Sevgililer Günü'nü doğa ile iç içe geçirmek istiyorsanız ,kuşkusuz Abant sizin için en doğru tercih! Abant'a otobüs ile seyahat etmeye arama portalımız ile başlayabilirsiniz.

BURSA-ULUDAĞ

Uludağ
Uludağ | © Elnur_ - depositphotos.com

‘Bu 14 Şubatta, bir farklılık yapıp yeni aktiviteler denemek istiyorum’ diyorsanız Bursa-Uludağ sizin için iyi bir tercih olabilir.Bir taraftan kayak sporu ile taşınıp, vaktiniz olması durumunda Cumalıkızık köyüne uğrayıp, muhteşem bir köy kahvaltısı ile mola verebilir, diğer yandan da sevgiliniz ile güzel bir kaç günün altına imza atabilirsiniz. Bursa'ya otobüs seferi bulmak için;

sevgililer günü seyhahat rotaları
Sevgililer Günü'nü seyahat ederek geçirmek sizce de harika olmaz mı? | © Kapralcev - depositphotos.com

Tarih: 13.2.2018
Tarayıcınız güncel değil!

Bu web sitesini doğru şekilde görüntülemek için tarayıcınızı güncelleyin. Şimdi tarayıcımı güncelle

×