Coronavirus (COVID-19): What you need to know, when travelling
Anasayfa Blog Otobüs Bileti Rezerve Etme:Seçenekleriniz

Otobüs Bileti Rezerve Etme:Seçenekleriniz

otobus bileti rezerve edin

Günümüzde bir otobüs yolculuk biletini internetten satın almak hem daha pratik hem daha ucuzdur.Siz de otobüs seyahat biletinizi internetten en iyi teklifleri seçerek almak ister misiniz?Ancak belki de daha önce internetten hiç bilet satın almadığınız için kararsız mı hissediyorsunuz?Bundan sonra, şehirlerarası otobüs seyahati için bilet rezervasyon seçeneklerini bulacaksınız.

 

BİLETLERİ İNTERNETTEN REZERVE ETMEK

İnternetten bilet satın alış işlemi; en hızlı, ucuz ve kolay bilet alım yöntemidir. Bizim karşılaştırma portalımız olan busradar.com.tr'de örneğin sonuçlar gösterilir gösterilmez satın alma işlemini yapabilirsiniz.Sadece "İNCELE" butonuna tıklayarak seyahatiniz için uygun olan otobüs firmasının sitesine bileti satın almak için yönlendirileceksiniz.Otobüs bileti satın alma işlemi, genellikle kredi kartıyla tamamlanmakta olup bazen havale ve diğer ödeme yöntemleri de mümkünür.

BİLETLERİ TELEFON ÜZERİNDEN VEYA ACENTE İLE REZERVE ETMEK

Bilet satın alma işleminizi operatörün çağrı merkezini arayarak ya da yetkili satış noktalarında gerçekleştirebilirsiniz. Bu seçenek genelde,çevrimiçi hizmeti olmayan, küçük ölçekli firmalar için geçerlidir. Telefonda rezervasyon yaptıktan sonra, otobüste doğrudan ödeme yapabilirsiniz.

Çağrı merkezinin telefon numarası ilgili otobüs firmasının web sitesinde bulunabilir. Bazı durumlarda işlem ücreti alınmasına rağmen, bu yol da oldukça uygun fiyatlıdır. Satış büroları genelde otogara, tren istasyonlarına, şehir merkezlerindeki turistik yerlere yakın yerlerde bulunur.Satış bürosu ve seyahat acentasından bilet alınması durumunda, işlem ve servis ücreti sebebi ile biletler daha pahalı olabilir.

BİLETLERİ DOĞRUDAN OTOBÜS SÜRÜCÜSÜNDEN SATIN ALMAK

Kendiliğinden seyahat etmeye karar verirseniz, boş koltuk kaldığı sürece, biletinizi standart fiyatı ödeyen otobüs sürücüsünden satın alabilirsiniz. Bununla birlikte, standart fiyatın çoğunun internet bütçe fiyatlarına kıyasla çok daha pahalı olduğunu unutmayın. Ayrıca, önceden ayrılmış biletlere daima öncelik verilir. Biletinizi kendiliğinden alabilmek için, doluluk durumuna bağlı olduğu için kalkıştan en az 15-20 dakika önce otobüs durağında  bulunmanız gerekir.

Uzun mesafe otobüs sağlayıcı tarafından belirtilmese dahi, kimlik kartınızı daima yanınızda tutmanız tavsiye edilir.

otobus bileti rezerve edin
Seyahatinizi hemen rezerve edin | © fuzzbones - depositphotos.com

Tarih: 17.10.2017
Tarayıcınız güncel değil!

Bu web sitesini doğru şekilde görüntülemek için tarayıcınızı güncelleyin. Şimdi tarayıcımı güncelle

×